Alla inlägg den 23 maj 2016

Av Veronica - 23 maj 2016 12:37





 

Det var nog missionen i lördags! Partyparty! Och igår vare bakisskakisdeluxe. Jag krälade ur sängen för att äta något vid två för att vara på middag kl 16. Ja, vad lär man sig av det?? Att det inte är värt det? Mnja...Det är ju inte min plan att bli knölfull och skitdålig. Det är det inte. Men det är så olika gånger och just nu är man väl inte i form för några större utsvävningar heller. Jag hade ransonerat så bra och föll ändå dit på spriten...Hua vad dålig jag blir på sprit! Öl och vin funkar bra. Men så ska man in på det som bjuds;) Så nu har jag druckit grappa och behöver inte gör det något mer.

Det här är en talande bild. Tomflaskor och tomma chipsskålar:) Trevligt var det om än lite trist att säga hej då till två kollegor.   

 

Nu är sommaren och deckarsäsongen här! Jag kör mina deckardamer troget. Jag passade oxå på att köpa Happy Happy en bok om skilsmässa. Och nä, jag ska inte skiljas;) Men det är en hel hög bra författarinnor som skriver om sina erfarenheter vid sina skilsmässor. Bra läsning! Och jag kan bli så arg när jag läser om hur kort fram i tiden vi kommit trots att vi lever på 2010-talet! Att kvinnor och numera även mer och fler män stannar i dåliga relationer för att de inte kan leva de liv de är vana vid när de skiljs. Jag vet hur det är. Jag stannade oxå länge i en skitrelation för att jag inte trodde jag skulle kunna överleva. Visst var det tufft att driva ett ensamhushåll på en deltidslön inom handels. Det var det. Många gånger skittufft. Men med blicken i backspegeln så gick det och hade gått om jag hade gått tidigare. Det är en bitterhet som finns kvar länge, det där att jag offrade så många år som inget gav. Bitterhet är ingen vacker mask att bära...Tur att jag hör till dem som blev så mycket snyggare efter seperationen;) När färgen kom tillbaka i ansiktet, håret och kläderna. Länge leve alla som har modet att lämna det som inte är bra!

 



 

Jag har precis varit ute och låtit hunden snuffat runt i skogen. Jag brukar göra så ibland. Sätta på långlinan och låta honom gå som han vill längs virrvarret av stigar i skogen. Jag tycker att ställer vi kravet på honom att han ska ligga inne och anpassa sig efter oss oftast så kan vi bjuda på promenader som han vill göra. Varva kul med träning helt enkelt. Idag fick han sitta fast lite ute på altanen också. Skälla lite på sopbilen och permobilen...Ligga som en vetelängd i soffan och kasta lite kuddar. Medan jag försökte hitta ron att sitta och läsa igenom reklamen. Men det var som liksom omysigt ute idag. Lite rått. Jag tvingade mig att sitta i solstolen och mana på molnen, men det gick sådär. Nu ska jag snart inta soffan på övre plan och ha lite tv-tid. 


   

Tjing och tjong!

Ovido - Quiz & Flashcards