Alla inlägg den 3 maj 2016

Av Veronica - 3 maj 2016 12:35

Mmmm att vara vuxen är att göra vad fan man vill!Eller....Mnja. Ibland så. Efter att kulorna rullat in, disken är diskad och tvätten tvättad, typ.


Idag har jag gjort en massa göra-vad-fan-jag-vill-saker! Sovmorgon. Egen liten prommis utan hund. Chilla på altanen med hund och son. Poppa lite musik för grannskapet och myst.


Nu sätter jag igång med lite sysslor. För att jag vill, inte måste. 


Men jag är så splittrad! Jag vill sätta igång! Med uteplatsen, balkongen, hallen och badrummet! Nu! Värderingen på lägenheten gick inte så bra tyckte jag. Jag  tyckte de värderade den för lågt. Men. Vi kan ändå låna det vi tänkte för att göra det vi tänkte.


Och då vill jag gör det nu! 


Men nä, idag ska jag tvätta lite. Gå upp och ta de sista julkartongerna i förrådet så att de inte behöver stå tio flyttkartonger i tv-rummet hur länge som helst till... Fast det är så mördande tråkigt...Och det påminner mig om att köpa fler galgar till garderoben däruppe...


Lite utrensat fick vi iallafall: Ungdomsgården hämtade två-sits soffan från Majas rum och två påsar med diverse gardiner och löpare. Rensa!!


Och på fredag ska jag dricka bubbel med grannen! Woop woop! Så innan dess vill jag ha golvet oljat och infran uppsatt ;) Blink-blink!


Min plan är att börja olja ikväll så det blir bra det. Och åka och köpa infra och penseer imorgon, blink-blink ;)


Igår hade jag en motionsdag utan dess like: Yoga, timlångs prommis med hunden på dagen och en timme på kvällen med karln och min övningar på toa golvet. Armhäv, sit-ups, planka och benböj. Och så satt jag en timme hos min stackars kurator...Det var väl därför jag var så trött imorse :)


Solen gick i moln och det var startskottet till att tuffa igång dagen :) Nu jävlar ska jag upp!


Love & Peace

Ovido - Quiz & Flashcards