Alla inlägg under juli 2014

Av Veronica - 17 juli 2014 18:57

Meningslöst blogginlägg 209.

 

Mina dagar ser ut som följer: Klockan ringer 05.30 Stängs av och ringer igen 05.45 Veronica stapplar in i köket, fixar ordning bryggen, väcker sonen(första gången av tre), kissar, sminkar på ett ansikte, väcker sonen andra gången och slår sig sedan ner vid bordet med kaffe och kokosolja. Maken kommer och gör sällskap under tystnad. Sonen väcks en tredje gång. Kläder tas på och håret fixas. Ett öga slängs in på sonen så han verkligen är uppe. Yoghurt och bär läggs i låda, packas ner med matlåda och vattenflaska. Det kissas igen. Tänder borstas och hemmet lämnas ca 06.40

 

Instämplad, ombytt och klar 06.57 Jobb, morgonmöte med frukost, jobb, lunch, jobb och hemgång.

 

Handlar lite, promenerar lite, lagar lite mat och dör i soffan.

 

Mer spännande än så blir det inte. 

 

Hjärnan är full. Jag lär mig nåt nytt varje dag. Jag slutar 15.00, soft. Sover som ett spädbarn och tycker det är helt ok att vara klar för kvällen i sängen när nio-filmen börjar ;)

 

Imorgon, fredag, bästa dagen på veckan! Det ska grillas, nähä! Handlas allt som behövs för en helg i det fria! Solen ska skina på lördag för jag ska sola skiten ur kroppen på förmiddagen, kanske ta en öl på ballis till lunch, softa vidareoch dra ut på galej på kvällen! Maskerad och 40-års fest. Nice!

 

Söndagen ska tillbringas liggande. Allt efter väder och vind. Soffan vid regn, ballis vid sol. 

 

Nu ska soffan gnuggas! Inköpslistan och planering klar. Helgen kan komma :) Fridens liljor kamrater!

Av Veronica - 14 juli 2014 17:42

Eller nja, från balkongen på berget iallafall. Det är dåligt uppdaterat i mitt livnu...Fullt upp med att vara ny på jobbet, fullt upp med att fånga eftermiddagarna och fullt upp med att njuta av lediga helger! Jag har varit så duktig med att ta vara på solen på eftermiddagarna. Vi har fikat och ätit middag ute. Promenerat och cyklat. Jag har sagt till mig själv att inget är viktigare än att må bra. Så jag gör sånt som jag mår bra av.

 

Vara ute i solen, läsa en bok, äta gott och njuta av fina viner. Helgen var fantastisk! Jag köpte med mig ett par solstolar hem som vi använde flitigt på lördagen. Vi hade inga måsten! Drack öl från fredag eftermiddag, precis som ungdomarna;), åt god mat, hade trevligt sällskap på balkongen till natta och bara myyyyste. Lördag: Sol. Cykeltur. Grilla med grannarna i lekparken. Vi avslutade slappardagen med kaffe och glass på ballis och en tidig kväll.

 

Pigg och vaken på söndag solade vi, tog en halvmils prommis och njöt av tidningen i soffan medans regnet stod som spön i backen och åska mullrade på. Det var en balsam för själen helg! Lite semesterkänsla sådär! Nästa helg blir likadan! Jobbar man som jag till 15, så hinner man mycket vardag på veckorna så helgerna kan vara lååånga och lugna. 

 

Det vankas fest och säkerligen återhämtning heeeela söndagen;)

 

Livsnjutarebilder och sovrummet:):

           

Av Veronica - 10 juli 2014 20:31

Det snackas ju om att man inte ska längta till sommaren, fredagar eller imorgon, typ...Utan leva här och ta det som det kommer...Ja, ja, ja, det gör jag! Och längtar likt förbaskat efter fredag! Fredagar är fredagar. Så är det bara. Fredagar, söndagar och måndagar gillar jag. Onsdagar inte. 

 

Imorgon är det alltså fredag igen. Allt är fixat för helg. Jag ska bara slappa. Äta tacos till middag, kanske gå en snabb sväng, äta räkor på ballis och dricka vin. Massor av vin! Ljust och bubbligt, lite vitt och lite rosa. för på lördag ska jag sooola. Hela dagen. Jag ska ligga på mage, jag ska ligga på rygg. Svettas, dricka vatten, läsa bok och lyssna på folk, fåglar och kanske vågskvalp. 

 

Andra veckan på  jobbet närmar sig sitt slut. Och slut är jag med. Hjärnan är full...det pyser ut genom öronen. Och det är jättekul! Snart ska jag dock bli lämnad själv och stå på egna ben i detta gigantiska hus!! Voine voine!

 

Hej då!

Ovido - Quiz & Flashcards